Kostenloos Vergelijken Header
Kostenloos Vergelijken Header Mobiel

Over ons

Kosteloos Vergelijken

De ambitie van Kosteloos Vergelijken is om consumenten een fantastische service te bieden. U kunt erop vertrouwen dat wij als consument altijd aan uw zijde staan ​​in de online jungle van retailers en producten. We houden van wat we doen en zijn ongelooflijk trots om mensen te helpen verstandige beslissingen te nemen en veel geld te besparen – elke dag van het jaar. De onafhankelijke prijsvergelijker in Nederland met meer dan 2,3 miljoen producten. Ontvang elke dag geweldige aanbiedingen – vergelijk prijzen en aanbiedingen van meer dan 6.000 retailers. 126.000.000 prijzen worden dagelijks bijgewerkt op al onze sites.

Vergelijk prijzen, inclusief verzendkosten, vanuit het buitenland – we hebben alleen retailers die naar Nederland leveren.

Kosteloos Vergelijken-kopersbescherming dekt uw aankopen tot € 5.000 gratis! Professioneel testen van 1.300 producten in 150 categorieën – alles van loopbanden tot kinderwagens. Meer dan 150.000 recente gebruikersrecensies van producten en retailers.

Wij zijn een team van 175 ambitieuze werknemers die werken aan het ontwikkelen van de beste service voor vergelijkend winkelen. Kosteloos Vergelijken is volledig onafhankelijk; we zijn niet eigendom van of afhankelijk van een fabrikant, detailhandelaar of andere organisatie die mogelijk belang heeft bij het verstrekken van vooringenomen informatie. De missie van Kosteloos Vergelijken is om consumenten te helpen betere producten en betere prijzen te vinden. Elke maand helpen we honderdduizenden consumenten om betere, goedkopere producten te vinden en geld te besparen door prijzen voor een bepaald product te vergelijken. Onze visie is om een ​​onafhankelijke, geloofwaardige bron te zijn waarop de consument altijd kan vertrouwen wanneer hij producten online vergelijkt.

We denken dat wat we doen echt opwindend is – e-commerce maakt een sterke groei door en we willen shoppers helpen slimmere beslissingen te nemen!

Waarom Kosteloos Vergelijken?

20+ jaar ervaring

De beste prijzen gegarandeerd

500+ Tevreden klanten